دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

رییس سابق کمیته مخابرات مجلس:

ورود اپراتورهای وایمکس بازار اینترنت را محدود نمی‌کند

صادق زاده

دوشنبه ۲۲ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۱:۴۵:۰۰


رییس سابق کمیته مخابرات مجلس شورای اسلامی بر لزوم استفاده از تجارب نیروهای متخصص داخلی برای کاربردی شدن سرویس اینترنت وایمکس در کشور تاکید کرد و گفت: به طور قطع ورود وایمکس به عرصه اینترنت پرسرعت کشور باعث محدودیت سرویس ADSL نخواهد شد، چرا که هر یک از این تکنولوژی‌ها بازار خود را دارد و هر خدمت رسانی که بهتر ارایه سرویس کند از سوی کاربران انتخاب می‌شود.

وایمکس نیوز - رمضانعلی صادق زاده، معاون صنایع پیشرفته سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با بیان این مطلب گفت: در حال حاضر ارایه سرویس وایمکس به صورت ثابت امکان پذیر شده که شاید در نگاه نخست تفاوتی با سرویس ADSL نداشته باشد اما با گسترش این فناوری و ارایه سرویس وایمکس سیار از سوی اپراتورها، این تکنولوژی جای خود را میان مردم باز خواهد کرد.
وی با تاکید بر اینکه لازمه ورود هر تکنولوژی به کشور، فراهم کردن ساز وکارهای مربوطه در بخش‌های حقوقی و فرهنگی خواهد بود، ادامه داد: در ارایه اینترنت پرسرعت وایمکس، نسل سوم و چهارم موبایل، نباید تنها به عنوان مصرف کننده این سرویس‌ها بود بلکه باید با استفاده از توانمندی‌های داخلی اقدام به انتقال دانش فنی و تولید تجهیزات در داخل کشور کرد.
صادق زاده با بیان اینکه از توانمندی نیروهای انسانی متخصص در کشور می توان برای نصب، راه اندازی و بهره برداری این شبکه منتفع شد، گفت: در فرآیند انتقال تکنولوژی نیز باید قدم های محکم تری برداریم.
معاون صنایع پیشرفته سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران با اشاره به اینکه وایمکس به عنوان فناوری جدید در حوزه اطلاع رسانی در دنیا مورد استفاده قرار گرفته، گفت: تنها در شرایطی می‌توان از این سرویس در کشور بهره مناسب برد که خود را محدود به بهره‌برداری شبکه نکرده و فرصت بهره‌برداری را در بازار و به نیروهای کارآمد نیز بدهیم.
رییس سابق کمیته مخابرات مجلس شورای اسلامی گفت: به طور حتم بخشی از تجهیزات شبکه وایمکس قابل تولید در داخل کشور خواهد بود و مسوولان باید در این موارد و در بخش تحقیق و توسعه از بخش خصوصی توانمند استفاده کنند.
وی با تاکید بر لزوم تعرفه گذاری مناسب وایمکس با توجه به جای گیری آن در سبد خانوار ایرانی گفت: ساز و کار تعرفه‌ای ورود این فناوری جدید به کشور باید از سوی سازمان تنظیم مقررات ارتباطات و نیز شورای ملی رقابت مورد بررسی دقیق قرار گیرد.

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو